Ditech Network Security
forsideOm Ditechprodukterservicenyhederkontaktenglish
 

Nyheder

Nemt og sikkert trådløst netværk
25. oktober 2005

brochure Ditech Network Security kan nu tilbyde et bundle, som består af Orinoco access points og Clavister firewall, som muliggør sikker og nem håndtering af interne brugere og gæster på et trådløst netværk.

Download brochuren ved at klikke på billedet til venstre eller her.


IntraPROTECTOR
30. marts 2005

Fujitsu Siemens Computers har udviklet en praktisk og fleksibel løsning sammen med COMCO AG, som beskytter systemer mod interne netværksangreb. Produktet tilbyder en vedvarende overvågning af netværk og identificerer mulige interne angreb. IntraPROTECTOR 2.0 består af Fujitsu Siemens Computers hardwareplatform og security management software fra COMCO AG.


Novell Open Enterprise Server
30. marts 2005

Novell bringer spænding på servermarkedet med den nye Novell Open Enterprise Server, som er afløser for NetWare 6.5 og samtidig er skabt på fundamentet af SUSE LINUX Enterprise Server 9.
Novell Open Enterprise Server forener det bedste fra både open source og førende proprietære netværksproducenter.


DITECHs nye webside
3. marts 2005

DITECH NETWORK SECURITY lancerer sit nye webside med helt nye udseende.

Websiden er testet i Internet Explorer 6.x og Mozilla Firefox 1.x, samt i oplysning på 800x600, 1024x768, 1152x864 og 1280x720 piksels.


 

 
 
 
Viste du at DITECH NETWORK SECURITY er i flere perioder blevet udnævnt af Clavister som "Best performing partner in Northern Europe"?
 
     
Om Ditech | Site Map | Kontakt os | © 2005 Ditech Network Security