Ditech Network Security
forsideOm Ditechprodukterservicenyhederkontaktenglish

Om DITECH NETWORK SECURITY

DITECH NETWORK SECURITY blev etableret i 1992 med fokus på IT-netværk herunder design, verifikation og vedligeholdelse af store netværksopkoblinger på såvel fiber (single- som multi mode) samt PDS cabling.

Udviklingen på netværksområdet gjorde, at DITECH NETWORK SECURITY igennem 90'erne styrkede sin position ved at kunne håndtere "intelligente netværkskomponenter" som routere, switche, cache enheder og andet netværksudstyr.

Igennem tiden har vi naturligvis også opnået en række værdifulde referencer såvel inden for det offentlige, som det private, som vi har haft et både langt og værdifuldt samarbejde med. På områder hvor vi ikke selv er eksperter, har vi allieret os med en række kompetente partnere, hvor vi har erfaring for et godt samarbejde.Ekspertise

Som en virksomhed med fokus på netværksaktiviteter, har DITECH NETWORK SECURITY igennem de sidste år fokuseret mere og mere på sikkerhed og har igennem denne periode opnået en stor ekspertise inden for de nedenstående områder:

• Sikkerhedsstrategi
• Sikkerhedsanalyser
• Implementering af sikkerhedsløsninger
• Firewall opsætning
• Antivirus implementering
• Facility management af netværks- og sikkerhedsløsningerDITECH NETWORK SECURITYs mål er at skabe succeshistorie for vore kunder, og måden vi opnår dette på er, at tilbyde en række professionelle ydelser indenfor ovenstående områder:

DITECH NETWORK SECURITY har spidskompetencer indenfor en bred vifte af de førende teknologier og værktøjer indenfor sikkerhed. Vi er stolte af at have nogle af markedets mest rutinerede og erfarne sikkerhedsspecialister, med kompetencer indenfor kortlægning og analyse af svagheder og sårbarheder i netværk.
Vi er certificeret i blandt andet Clavister firewallprodukter, som er verdenskendt for stabile og sikre produkter.

DITECH NETWORK SECURITY sikkerhedsløsninger fokuserer primært på at sikre eller forbedre et perimeterforsvar omkring kundens infrastruktur. Det betyder, at ondsindede IP pakker og indhold fjernes allerede inden de når kundens egne sikkerhedssystemer. Sideløbende med en række gratis services tilbydes der en bred palette af services til fremmelse af højere sikkerhed for vores kunder.

 
 
 
Om Ditech | Site Map | Kontakt os | © 2005 Ditech Network Security